Logo

Akadálymentes
oldal

Hagyományos verzió

Keresés az oldalon

V4 TOURISM
Még több program »

Szálláshely

Gasztronómia

Események

Képgaléria

Kerekerdő Élménypark épül Debrecenben

Debrecen színes turisztikai kínálatát tervek szerint 2014. május hónapjától még vonzóbbá teszi a Zsuzsi vonat vonalán, a Vámospércsi úton megépülő Kerekerdő Élménypark.

  Vissza Vissza   Nyomtatás Nyomtatás   Utazástervezőbe Utazástervezőbe

 A Nívó Sytle  Kft. 500 millió forintos állami támogatást nyert Debrecen legnagyobb gyerekeknek szóló programközpontjának létrehozására az ÉAOP--2.1.1./A.I.-12 számú ""Turizstikai attrakciók és szolgáltatások fejlesztése" című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében.

A 713 millió forintos összköltségvetésű beruházás nemcsak egy új óriási léptékű élményparkot hoz létre - és ezáltal új munkahelyeket teremt - ,hanem jelentős mértékű turizmust is vonz Debrecen városába.

Debrecen színes turisztikai kínálatát tervek szerint 2014. május hónapjától még vonzóbbá teszi a Zsuzsi vonat vonalán, aVámospércsi úton megépülő Kerekerdő Éménypark. A létesítmény egész évben több, mint 24 ezer négyzetméteren kínál szabadtéri és fedett programokat a debreceni és a Debrecenbe  látogató gyerekes családoknak.

Az archaikus, mesebeli hangulatú birodalomban hagyományokat felidéző kézművesek, bábszínház, játszótér-rengeteg, kis és nagy gyerekeknek épített stílusos kalandpályák, változatos vendéglátóhelyek, szabadtéri  "főzd magad"  főző-sütőhelyek, lovas programok, vásári jellegű ügyességi játékok, kellemes pihenőhelyek, óriás mászófal, vizi biciklizés várja a vendégeket.

A park egyik szenzációja a 4 dimenziós vetítő-terem. Itt többek között megnézhető lesz az 1317-es debreceni csatát felidéző történelmi film. A 3 dimenziós látványélmény mellé a filmhez vezérelten mozgatott székek adják meg a 4 dimenziós élményét.

A szervezők évente több nagyszabású rendezvénnyel várják majd a kikapcsolódni vágyó családokat, gyerekcsoportokat.

  Vissza Vissza   Elejére Elejére   Nyomtatás Nyomtatás   Utazástervezőbe Utazástervezőbe

Megosztás

Oszd meg ennek az oldalnak a linkjét a népszerű közösségi portálokon!

Szálláshelyek csomagajánlatai

Forradalmi napok Erdőspusztán

Forradalmi napok Erdőspusztán

Az Erdőspuszta Club Hotel**** az ország második legnagyobb és leglátogatottabb városától, Debrecentől alig néhány...

Bővebben »
KIKAPCSOLÓDÁS A HOTEL DIVINUS*****-BAN 3=4 CSOMAG 2014.

KIKAPCSOLÓDÁS A HOTEL DIVINUS*****-BAN 3=4 CSOMAG 2014.

Töltődjön fel Kelet -Magyarország első ötcsillagos konferencia és wellness szállodájában, a debreceni Nagyerdőnek a...

Bővebben »