Logo

Akadálymentes
oldal

Hagyományos verzió

Gyula a Fekete- és a Fehér-Körös összefolyásától nem messze, utóbbi bal partján épült, csodálatos, mára részben nemzeti parkká nyilvánított és már az őskorban is lakott területen.

  Vissza Vissza   Nyomtatás Nyomtatás   Utazástervezőbe Utazástervezőbe

A gyulai üdülőkörzet a Dél-Alföld régió egyetlen minősített gyógyhelye, egyben hosszú évek óta legnépszerűbb úti célja, köszönhetően sokszínűségének és lakói vendégszeretetének.

A város igyekszik vendégei és a kor igényeit figyelembe véve, méltó módon megőrizni a múlt értékeit, óvni, ápolni tradícióit, ugyanakkor törekszik a folyamatos megújulásra. Az utóbbi időszak fejlesztései is ezt a két célt szolgálják, így a város ismét új látnivalókkal gazdagodott. Ebben a szellemben épült fel a Gyulai Várfürdő új, családi élményfürdője, az AquaPalota, folytatódott a belváros rehabilitációja. Újra régi fényében tündököl a nagy múltú Göndöcs-kert, benne az eredeti funkcióját visszanyerő Vigadóval, a kibővített, a mai kor követelményeinek megfelelő és a monumentális alkotások számára is ideális Kohán Képtárral.

Nemrég került bevezetésre a Visit Gyula Card, a számtalan kedvezményes vagy ingyenes szolgáltatást tartalmazó turisztikai kártya, melynek segítségével a vendégek nem csak egy szolgáltatáscsomaghoz, hanem plusz élményekhez is juthatnak, megismerhetik a város rejtett értékeit, új kulturális élményeket szerezhetnek és belekóstolhatnak a helyi gasztronómiába.

Gyula nagyszerű turisztikai célpont, köszönhetően egyedülálló természeti és épített környezetének, egész évben pezsgő – a Kultúra Magyar Városa címhez méltó – kulturális életének, a több évtizedes múltra visszatekintő Várszínháznak s a fesztiválok, rendezvények sorának, melyeket kora tavasztól késő őszig rendeznek.

Bővebb információ:
Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft. és Tourinform iroda
5700 Gyula, Kossuth u. 7.
Tel./fax: +36-66-561-680, +36-66-561-681
info@visitgyula.com
www.visitgyula.com  Vissza Vissza   Elejére Elejére   Nyomtatás Nyomtatás   Utazástervezőbe Utazástervezőbe

Szálláshelyek csomagajánlatai