Logo

Akadálymentes
oldal

Hagyományos verzió

Debrecen mint Kelet-Magyarország régióközpontja minden környező nagyvárosból könnyen elérhető autóval az M3-as autópályán és a 4, 33, 35, 47, 48, 471-es közlekedési utakon.

  Vissza Vissza   Nyomtatás Nyomtatás   Utazástervezőbe Utazástervezőbe

Debrecen mint Kelet-Magyarország régióközpontja minden környező nagyvárosból könnyen elérhető autóval az M3-as autópályán és a 4, 33, 35, 47, 48, 471-es közlekedési utakon.

A környező nagyvárosokon - Miskolc és Nyíregyháza - keresztül könnyen megközelíthetõ Debrecenbõl Szlovákia és Ukrajna, valamint a közeli ártándi határátkelőhelyen keresztül Nagyvárad és Románia.

A Debrecentõl 37, Tiszafüredtől 30 kilométerre fekvő Hortobágy a 33-as főúton haladva érhetõ el.

Az autóval közlekedők Debrecenben többféle parkolási lehetőség közül választhatnak. A városban ötezer háromszáz felszíni parkoló, öt mélygarázs, három belvárosi „üzleti” parkoló, valamint három magán parkoló áll az autósok rendelkezésére.

A parkolásért övezetenként és a gépjárművek típusaként más-más díjat kell fizetnie. A felszíni parkolás díját parkoló automatáknál, valamint mobiltelefonnal fizetheti ki az autós. A parkolási lehetőségekről bővebb információ a www.dvparking.hu oldalon érhető el.

Debrecenben is ingyen parkolhatnak a zöld rendszámmal rendelkező autók tulajdonosai a DV Parking (www.dvparking.hu) által üzemeltetett felszíni, fizető várakozóhelyeken. Debrecen elkötelezett a tiszta, közvetlen károsanyag-kibocsátás nélküli városi közlekedés iránt. A nagyerdei mélygarázsban lévő gyorstöltő segítségével könnyen és gyorsan tölthetik fel elektromos járműveiket az autósok.

  Vissza Vissza   Elejére Elejére   Nyomtatás Nyomtatás   Utazástervezőbe Utazástervezőbe

Szálláshelyek csomagajánlatai