Logo

Akadálymentes
oldal

Hagyományos verzió

Debrecen központjától 5 kilométernyire délre, a 47-es út mentén található a város repülőtere, amely Debrecen önkormányzatának tulajdonában van, s szintén a város tulajdonában lévő cég, az Airport Debrecen Kft. üzemelteti.

  Vissza Vissza   Nyomtatás Nyomtatás   Utazástervezőbe Utazástervezőbe

A Lufthansa és a Wizz Air menetrend szerinti légi járataival Európa több nagyvárosából elérhető Debrecen. A Lufthansa heti 3 alkalommal repüli a Debrecen és München útvonalat, míg a Wizz Air légitársaság gépeivel Londonba, Eindhovenbe, Milánóba, Párizsba, Brüsszelbe és Malmöbe juthat el közvetlenül Debrecenből. A repülőtér mindössze 5 kilométerre helyezkedik el Debrecen belvárosától, így az gyorsan és egyszerűen közelíthető meg reptéri transzferbusszal és taxival egyaránt.
www.debrecenairport.com

A Debrecen Airport menetrend szerinti járataihoz igazodva repülőtéri transzferjárat közlekedik Nagyvárad és Debrecen között. A reptéri busz minden érkező és induló menetrend szerinti repülő járathoz biztosít transzfer-szolgáltatást Nagyvárad vasútállomás és a Debrecen Airport között. A járatra előzetes helyfoglalás szükséges, legkésőbb 12 órával az igényelt járat indulása előtt. A jegyeket egyelőre a buszon a sofőrtől lehet megvásárolni.
http://deboratransfer.eu


AIRPORT-DEBRECEN Kft
.
4030 Debrecen, Mikepércsi út 0493/64 hrsz.
Tel: +36 52 / 521-192; +36 20 / 467 - 9899
Web: www.debrecenairport.com

 

  Vissza Vissza   Elejére Elejére   Nyomtatás Nyomtatás   Utazástervezőbe Utazástervezőbe

Szálláshelyek csomagajánlatai