Logo

Akadálymentes
oldal

Hagyományos verzió

Adja át magát teljesen a program élvezetének és bízza az útvonaltervezés, parkolás problémáját szakértőkre, utazzon taxival!

  Vissza Vissza   Nyomtatás Nyomtatás   Utazástervezőbe Utazástervezőbe

Főnix Taxi

A Főnix Taxi Debrecen város legnagyobb, piacvezető taxi társasága. Debrecen területén gépjárműveik néhány percen belül címre érkeznek. A Főnix Taxi telefonszáma: 52/444-444.

A QR kód letöltése után GPS helymeghatározó applikáción keresztül is lehet taxit rendelni az egyszerűség kedvéért.

Szolgáltatások:
- 6+1 személyes taxi (reptéri transzferek)
- 7+1 személyes Hyundai H1 minibusz (maximális kényelem, személyre szabott szolgáltatások vidéki, és külföldi utak, budapesti transzferek)
- Kombi típusú taxi
- Bevásárlás (VIBER-en keresztül is)
- viber
- Ügyintézés
- Kisállat szállítás
- Hidegindítás
- Üzemanyag vásárlás
- Vontatás, vonóhorog
- füstmentes taxi (egyáltalán nem dohányzó)
- nem dohányzó taxi (a taxi gépkocsiban egyáltalán nem dohányzó)

Taxirendelés: 52/444-444
Email: fonixtaxi@fonixtaxi.hu
Web: www.fonixtaxi.hu

City Taxi

A City Taxi Debrecen 1989 óta áll a debreceni utazóközönség szolgálatában mint megbízható útitárs. A 120 fős gépjárműpark minden igényt kielégít. Szeretettel várják jelenlegi és leendő ügyfeleik hívását éjjel-nappal az 52/555-555-ös telefonszámon.

A City Taxi Debrecen célja megőrizni utasaik bizalmát, alkalmazkodva a gyorsuló világ tempójához. Fontos számukra a gyors és precíz ügyfélkapcsolat, így 24 órás diszpécserszolgálattal állnak ügyfeleik rendelkezésére, amely lehetővé teszi a megrendelések pontos rögzítését és a fuvarok gyors kiadását. 2014 augusztusától egy ingyenes mobil alkalmazás is az ügyfelek rendelkezésére áll, hogy minél könnyebben és egyszerűbben rendelhessenek taxit.

A legszélesebb körű lakossági igényeket felmérve rendelkeznek nagy, kényelmes, klímatizált gépjárművekkel éppúgy, mint a nagyobb csomagok szállítására megfelelő kombi gépkocsikkal.

Szolgáltatásaik körébe tartozik a bevásárlás, 6+1 fős gépkocsi, dohányzó/nem dohányzó gépkocsi rendelése, éppúgy, mint kisállat szállítása.

Céljuk utasaik igényeit a lehető leghatékonyabban megismerni és felmérni, remélve, hogy folyamatosan bővíthetik szolgáltatásaik körét, és emelhetik annak minőségét.

Rendeléseiket utasaik telefonon, online, vagy mobiltelefonjuk segítségével is intézhetik. A diszpécserszolgálat elérhető a hét bármely napján 0-24-ig, hétvégén, ünnepnap is.

Taxirendelés: 52/555-555
E-mail: info@citytaxidebrecen.hu
Web: www.citytaxidebrecen.hu  Vissza Vissza   Elejére Elejére   Nyomtatás Nyomtatás   Utazástervezőbe Utazástervezőbe

Szálláshelyek csomagajánlatai