Logo

Akadálymentes
oldal

Hagyományos verzió

Sétarepülés

Debrecent nemcsak vízben és szárazföldön lehet felfedezni hanem a levegőből is. Számos lehetőség van arra, hogy sétarepülés keretén belül Debrecen nevezetességeivel ismerkedjünk madártávlatból.A felhők alját karcolva szárnyalni, némán emelkedni a magasba a lenyugvó nap fényében fürdőző hőlégballonnal vagy a kormányt átvéve uralni a kisrepülőgépet, a horizont felé száguldva – ezt kínálják a vendégeknek.

  Vissza Vissza   Nyomtatás Nyomtatás   Utazástervezőbe Utazástervezőbe

A KO-PO Venatornál évtizedes tapasztalattal biztosítják a sétarepülést vagy hőlégballonos városnézést vendégeknek. 

Lehetősége nyílik arra, hogy megismerje Debrecent madártávlatból, hogy átélje a Hortobágy igazi hangulatát a felhőket kergetve – hogy örök élményben legyen része és örök élményt nyújtson barátainak, kollégáinak, szeretteinek.Szeretteinek ajándékba adhatja a világot: Debrecent, a Hortobágyot, az eget és a földet, az élményt, hogy más nézőpontból ismerhetik meg a világot, illetve igény szerint akár a repülőgép vezetésének élményét is! A sétarepülések során lehetőség van arra, hogy a gépen szállított három személy közül egy, az, aki a jobb első ülésen foglal helyet,könnyedén átvegye a kormányt, így átérezheti annak élményét is, hogy milyen uralni az ég vitorlását.Míg a sétarepülőkön csak egy embernek van lehetősége uralni a járművet és átélni a repülés és az elképesztő gép feletti hatalom lenyűgöző élményét, addig a hőlégballonokban akár minden utas kipróbálhatja a ballont irányító fűtés működtetését.

Időpontot foglalni gyorsan és könnyedén lehetséges az alábbi telefonos elérhetőségen.

Keresse Végh Sándort a +36-30/945-8177-es telefonszámon.

Foglaljon időpontot akár már ma, és szervezze meg a valaha volt legfantasztikusabb ajándékot barátainak, szeretteinek, kollégáinak.

  Vissza Vissza   Elejére Elejére   Nyomtatás Nyomtatás   Utazástervezőbe Utazástervezőbe

Szálláshelyek csomagajánlatai