Logo

Akadálymentes
oldal

Hagyományos verzió

Élő Kalandjáték

A játék lényege, hogy egy szobába bezárva, az ottani tárgyakat használva és leleményességünkre hagyatkozva kell különböző feladatokat végrehajtva a szobából kijutni a megadott időn belül.

  Vissza Vissza   Nyomtatás Nyomtatás   Utazástervezőbe Utazástervezőbe
Nyomás Utána!

Élő kalandjáték 2-3-4 fős csapatok részére, 0-100 éveseknek. Az ész, az ügyesség, a leleményesség játéka, igazi csapatjáték.A játék lényege: teljesítsd a küldetést 60 perc alatt. A legjobbak ajándékkal távoznak.
A diákoknak kedvezményesen 6000 Ft/csapat, a normál jegy: 8000 Ft/csapat.
Időpontfoglalás: 10:00-20:00
Teljes árú: 10 000 Ft
Diák: 7 500 Ft

Helyszín: Debrecen, Cserepes utca 16. Tel.:  +36 70/378 34 23
Web: www.nyomasutana.hu; E-mail: info@nyomasutana.hu; Facebook: www.facebook.com/nyomasutana

Exit the room

Az exit the room, mint már a nevéből is ki lehet következtetni, egy szobából illetve szobarendszerből való kijutós játék.
A játék lényege, hogy 60 perc áll a rendelkezésetekre, hogy logikai és ötletes feladatok megoldásával és némi leleményességgel szobáról szobára haladva az idő letelte előtt kijussatok.

A játékot 2-5 fős csoportok játszhatják. Nagyszerű élményt nyújt minden korosztály számára; pároknak, baráti társaságoknak. Tökéletes csapatépítő tréningek lebonyolítására, mert a kijutáshoz esszenciális a csapatmunka.

Helyszín: Debrecen, Péterfia utca 39.  Tel.: +36 20/779 19 25
Web: www.exittheroom.hu;  E-mail: info@exittheroom.hu


HintHunt

Kijutós játék: 60 perces önfeledt szórakozás (tényleg elfelejtesz minden más gondot!). :) A feladat nyomok kereséséből és kombinálásából áll, elég ha ennyit tudsz, a többit elmondjuk mi. Ajánlott: 13-99 éves korig. Maximum 5-en de minimum 2-en gyertek!

1. pálya: Dr. Lev Pasted laborja. Egy fura és ijesztő professzor végzett itt kísérleteket! Ha elég jók vagytok, kiderítitek az öreg titkát! Csak gyorsan mert bármikor visszaérhet!

2. pálya: Jack Travis a kétes hírű régész és vállalkozó titkait rejti. Csak óvatosan, mert Jack tartózkodási helye jelenleg ismeretlen...

Helyszín: Debrecen, Kandia u. 14.  Tel.: +36-70/417-7816
Web: www.hinthunt.hu   E-mail: info@hinthunt.hu

Rejtélyek Háza

Új szintre emeltük a „city quiz” programokat és kifejlesztettük a krimi városnézést. Ez lett a Rejtélyek Városa, az ország első, komoly, városi krimi élményprogramja. Később újabb családtag született, a Rejtélyes Vacsora. Célunk, hogy egy összetett, egész estés programot tudjunk nyújtani: ki tudjatok mozdulni a négy fal közül, gazdagodjatok egy fantasztikus nyomozási élménnyel, akár megismerkedjetek jófej emberekkel, és kipróbáljatok egy elegáns éttermet. De ez sem volt elég...! Fél éven belül, a visszajelzések és igények alapján, elkészítettük a Hotel Krimit! Ez egy új generációs, élő logikai játék: ötvözi a közkedvelt szabadulószobáink logikai feladatait a krimi játékaink vérbeli nyomozási élményével, így egy komplex, fordulatokkal teli játékot tudunk nyújtani. A program dupla izgalmat rejt magában: kinyitni az összes zárat és megoldani a csavaros bűnügyet.
Elérhetőségek: debrecen@rejtelyekhaza.hu; +36-70-426-09-36
További információ: www.rejtelyekhaza.huFlow Szabadulós játék:

Játékmenet:
A játékosok be vannak zárva egy szobába vagy szobarendszerbe, ahonnan minél hamarabb szabadulniuk kell. Jelen esetben ez egy középkori kastély, a másik pedig egy keleti kolostor szobája. Témák és feladatok: A legtöbb játékban logikai, matematikai és ügyességi feladványokkal találkozhatunk.A feladatokat egyénileg és csapatban lehet megoldani. Valamely játékban a szerencsére bízzák a játékosokat, máshol konkrét utalások vannak a következő feladatokra. Lineáris (egymás után következő feladatok) és tetszőleges sorrendű feladatsorral is találkozhatnak. A szabaduló szobákat előszeretettel választják céges csapatépítés helyszínéül. A játékosok elveszítik a játék alatt az időérzéküket, magával ragadja őket a válaszkeresés és feladatmegoldás; átélik a Flow-élményt.

Weboldalunkon nézzék meg a helyszínen forgatott video ajánlatunkat.

Kapcsolat:
www.szabadulosdebrecen.hu
Debrecen, Agárdi utca 14.
Tel.:20/249 4320  Vissza Vissza   Elejére Elejére   Nyomtatás Nyomtatás   Utazástervezőbe Utazástervezőbe

Szálláshelyek csomagajánlatai