Logo

Akadálymentes
oldal

Hagyományos verzió

Debrecen belvárosában, hangulatos környezetben 2001 januárja óta, a Batthyány utca 24. szám alatt, egy a 19. század elején épült, felújított műemlék jellegű épületben működik a korábban Műterem Galériaként is ismert b24 Galéria.

  Vissza Vissza   Nyomtatás Nyomtatás   Utazástervezőbe Utazástervezőbe

Az elmúlt évek folyamán a kitűnő tárlatoknak köszönhetően és a precíz szervezőmunka eredményeként a debreceni b24 Galéria a város egyik legszínvonalasabb kiállítóterévé, a képzőművészeti élet egyik központjává vált.

Kiállításai (évente 9-10 tárlat) egész évben látogathatók és általában 4-5 hétig tartanak nyitva. A három teremből álló, összesen 120 négyzetméteres, jó megvilágítású, színvonalas kiállítótér ideális bemutatóhely egyéni és csoportos tárlatok számára. A galéria szakmai tevékenységében meghatározó az a szándék, hogy megőrizze és továbbfolytassa azokat a hagyományokat, amelyek a város és a megye képzőművészeti életében jelen vannak, továbbá felkarolja a tartalmában és formájában is új kezdeményezéseket. Ennek érdekében bemutatkozási lehetőséget biztosít a Debrecenben, illetve Hajdú-Bihar megyében élő és alkotó (vagy korábban ide kötődő) képző-, fotó- és iparművészeknek, hozzáférhetővé teszi a vizuális kultúra hazai és nemzetközi értékeit a debreceni érdeklődők és a városba látogatók számára.

Nyitvatartás:
hétfő: zárva
kedd-szombat: 10.00-18.00
vasárnap: zárva

4024 Debrecen, Batthyány u. 24.
Tel.: +36 52 532 836
E-mail: batthyany24@gmail.com
Web: www.b24galeria.hu
http://www.facebook.com/batthyany24galeria

  Vissza Vissza   Elejére Elejére   Nyomtatás Nyomtatás   Utazástervezőbe Utazástervezőbe

Szálláshelyek csomagajánlatai