Logo

Akadálymentes
oldal

Hagyományos verzió

Szeged utcai Szabadidőpark

Debrecenben a Lencz-telepen található kellemes és szép környezetben lévő horgásztó az elmúlt években méltán vált a város lakossága számára közkedvelt kikapcsolódási úti célul. A tó és környezete az elmúlt évek fejlesztéseinek köszönhetően mára 5 hektáros szabadidőparkká és strandfürdővé nőtte ki magát, mely kiváló helyszíne lehet céges, családi és baráti rendezvényeknek, esküvőknek, de egy egyszerű születésnap vagy névnap szűk körben történő megünneplésének is.

  Vissza Vissza   Nyomtatás Nyomtatás   Utazástervezőbe Utazástervezőbe

Horgásztó, salakos futballpálya, homokos strandfoci- és strandröplabda pálya, filagóriák, főzőhelyek, magyaros étterem, pizzéria, rendezvényház, strandfürdő, ingyenes parkoló, tágas játszótér, fedett gyermek játszóház és ugrálóvár, hatalmas füves terület, mindez a természet kellős közepén, festői környezetben, távol a világ zajától és mégis közel, hiszen a debreceni belváros csupán néhány kilométerre van.

A „teljes körű kikapcsolódás minden korosztály számára” nemcsak egy közhely, hanem nálunk a valóság. A kicsiket a szabadban tágas játszótér vagy fedett gyermek-játszóház, ugráló vár, a nagyobbakat és az aktív pihenés szerelmeseit salakos és strandfoci pálya, illetve strandröplabda pálya várja, és amíg a ház ura a tóparton a kapást várja, addig a család hölgy tagjai egy koktéllal kezükben a strandon vagy a homokos plázson tölthetik el kellemesen szabadidejüket.

A szabadban a jó levegőn mindenki hamarabb éhezik meg, az éhségre pedig a SzuSz több lehetőséget is kínál: „csináld magad”, vagyis saját hozott alapanyagokból elkészítheti ebédjét, vacsoráját szabad tűzön a tóparton a család, a barátok vagy épp a kollégák társaságában. Ám ha nem szívesen bajlódik a főzéssel, mert a horgászidő rovására megy és amúgy is pihenni jött ide, akkor igénybe veheti a SzuSz étterem, vagy akár a Hajó Pizzéria szolgáltatásait, így a házias, magyaros ízű és jó kiadós ételek, vagy a valódi fatüzelésű kemencében készített ínycsiklandozó pizzák valamelyikét, melyet akár a stégen is elfogyaszthat a tóparton a szikrázó napsütésben.

Szusz Strand nyitva tartás: június 5-től októberig minden nap 9.00-19.00

Strand belépő árak

0-3 éves korig: ingyenes
Gyermek jegy (3-12 éves korig): 800.- Ft
Diák jegy (12 - 18 éves korig): 1.000.- Ft
Nyugdíjas jegy (65 év felett): 1.000.- Ft
Felnőtt jegy (18 éves kortól): 1.200.- Ft

Úszójegy: minden nap 17 órától váltható 500.- Ft-os áron.


Cím, elérhetőségek:
4030 Debrecen, Szeged utca
Tel.: +36 20/984-1030
E-mail: szabadidopark@gmail.com
Web: www.szusz.hu

  Vissza Vissza   Elejére Elejére   Nyomtatás Nyomtatás   Utazástervezőbe Utazástervezőbe

Szálláshelyek csomagajánlatai