Logo

Akadálymentes
oldal

Hagyományos verzió

Keresés az oldalon

Utazástervező
Üres Részletek
Még több program »

Szálláshely

Gasztronómia

Események

Bográcsgulyás

Bográcsgulyás Hozzávalók 4 személy részére: - 0,5 kg Hortobágyi bio marhahús - 0,25 kg sárgarépa - 0,15 kg petrezselyem gyökér - 0,1 kg  - 0,4 kg burgonya - 0,15 kg vöröshagyma - 0,05 kg fokhagyma - 0,1 kg sertészsír ...

  Vissza Vissza   Nyomtatás Nyomtatás   Utazástervezőbe Utazástervezőbe

Bográcsgulyás

Hozzávalók 4 személy részére:
- 0,5 kg Hortobágyi bio marhahús
- 0,25 kg sárgarépa
- 0,15 kg petrezselyem gyökér
- 0,1 kg 
- 0,4 kg burgonya
- 0,15 kg vöröshagyma
- 0,05 kg fokhagyma
- 0,1 kg sertészsír
- 1 db paprika, 1 db paradicsom
- Fűszerek ízlés szerint(só,őrölt fekete bors, őrölt kömény,csemege fűszer paprika)
- 0,2 kg liszt
- 1 db tojás

Elkészítés:

Az apróra vágott vöröshagymát megpirítjuk a sertészsírban, amikor megpirult tűzről lehúzva fűszerpaprikával elkeverjük, hozzáadjuk a kis kockára vágott marhahúst, a paradicsomot,
a paprikát és a fűszereket ízlés szerint . Mérsékelt lángon pároljuk. Közben a zöldségeket megtisztítjuk kis kockákra vágjuk.
Ha a hús kb 70 %-ig megfőtt hozzáadjuk a kockára vágott zöldségeket és együtt készre főzzük.
Ha elkészült a leves külön kifőzött galuskával tálaljuk.


  Vissza Vissza   Elejére Elejére   Nyomtatás Nyomtatás   Utazástervezőbe Utazástervezőbe

Megosztás

Oszd meg ennek az oldalnak a linkjét a népszerű közösségi portálokon!

Szálláshelyek csomagajánlatai

Virágkarnevál csomag a Hotel Lyciumban!

Virágkarnevál csomag a Hotel Lyciumban!

Akadálymentesített szállodánk 87 kétágyas, légkondicionált, igényesen berendezett szobával és 4 apartmannal áll a...

Bővebben »
KIKAPCSOLÓDÁS A HOTEL DIVINUS*****-BAN 3=4 CSOMAG 2014.

KIKAPCSOLÓDÁS A HOTEL DIVINUS*****-BAN 3=4 CSOMAG 2014.

Töltődjön fel Kelet -Magyarország első ötcsillagos konferencia és wellness szállodájában, a debreceni Nagyerdőnek a...

Bővebben »