Logo

Akadálymentes
oldal

Hagyományos verzió

Hortobágyi Madárpark és Madárkórház

Madármentő-kiállítás, látványkórház és szabadtéri röpdék mutatják be az érdeklődőknek a madarakra leselkedő veszélyeket, valamint a sérült, beteg egyedek állatorvosi ellátását, kórházi ápolását és rehabilitációját.

  Vissza Vissza   Nyomtatás Nyomtatás   Utazástervezőbe UtazástervezőbeA Madármentő kiállítás Hortobágy egyik érdekes turisztikai látványossága. Létrehozásával a madárkórház tevékenységét megismerni akaró, állatbarát és természetkedvelő érdeklődők, óvodai-iskolai csoportok, szakemberek igényeit igyekszünk kielégíteni.
Újszerű ötletekkel, egyedi, diorámás preparátumokkal, poszterekkel, fotókkal, eredeti röntgenképekkel, laborleletekkel, újságcikkekkel, sok videó anyaggal, és ipari kamerákon keresztül élő közvetítéssel, megfelelő szakvezetés mellett, a látogató nemcsak a madárkórház tevékenységébe tekinthet be, hanem megismerkedhet azokkal a lehetőségekkel, melyekkel a természetben járva sérült, beteg madarakon segíthet, felismerheti az egyes életközösségeket fenyegető veszélyforrásokat és a megelőzés lehetőségeit.

A madárkórház látogatható, de a műtőbe, laborba higiéniai okokból nem kívánatos a belépés.

A röpdékben megtekinthetők a kezelt páciensek, de a betegek egy részének gyógyulását is zavarja a látogatóforgalom.

A kiállítás olyan példa értékű, hiánypótló megoldás, mely mindezeket lehetővé teszi, anélkül, hogy zavarná a munkát, vagy a betegeket.

Nyitva tartás:
minden nap: 9:00-19:00


Belépőjegyek:

Felnőtt: 1000 Ft
Gyermek: 800 Ft
Csoportos (20 főtől): 600 Ft/fő


Hortobágyi Madárpark
Hortobágy, Petőfi tér 6.
Tel.: 06 30/535-6484
E-mail: pusztadoktor@t-online.hu
Web: www.madarpark.hu, www.madarkorhaz.hu

  Vissza Vissza   Elejére Elejére   Nyomtatás Nyomtatás   Utazástervezőbe Utazástervezőbe

Szálláshelyek csomagajánlatai